Ursäkta röran!

Bloggen kommer kanske se lite konstig ut(bla. ha min andra bloggs design), men håller på med den nya designen nu så håll ut! Sedan kommer vi vara i full fart :)


Fredag, Grönt är skönt!

Idag är det fredagen den 27 augusti och jag hade en nagelkund idag. Min stamkund Tess. Hon är så himla duktig att sköta om sina akrylnaglar. Jag ger dig en stor stjärna!! :)

Jag har fått in en hel hög med nya färger. (det får ni bilder på senare sen) Så Tess hade en liten omröstning och förfrågning om vilken färg hon skulle ha. Det blev helt klart grön. Så japps Grönt blidde det! Men om det blev snyggt? Det blev helt grymt snyggt! Jag gillade det!

GILLAR NI DEN NYA GRÖNA FÄRGEN???






Höst fräscha naglar!

Idag tog jag mej tid att göra mig höst snygg om mina naglar. Det blev en ny färg, glitter koppar! :) Jag gillade den starkt! Jag testade även att göra en ny design.

Jag lade den första vita på halva tippen, alltså gjorde smilet i vitt o lite längre ner. Efter det tog jag min glitter koppar och lade längst ner och drog lite uppåt för att få en snygg övergång! Jag tyckte det vart lite coolt!

VAD TYCKER NI?


Första inlägget!

Detta är som ni ser det första inllägget på denna blogg. Jag har tidigare bloggat i ett par år. Men valde nu att starta en ny blogg om just mitt yrke. Det kommer handla om Naglar! Nagel designer, fäger, former, utbildningar, ja allt ni kan tänka er!

Tips är bra att få utav er, vad ni vill veta mer om, vad ni är nyfikna på osv! :) Ställ så mycket frågor ni vill! :)

De skall fixas och dolas en del här på bloggen ett tag framöver. Men de här kommer bli skoj! :) Följer ni emd mig på detta?



Kraam Sarah

RSS 2.0